Raam
5 juli, 2023

Deze raamdecoratie van NL Label houdt de zon buiten

Deze raamdecoratie van NL Label houdt de zon buiten

De zomer is aangebroken en we verlangen ernaar om buiten te genieten van de zonnige dagen. Maar dat betekent ook dat de temperatuur in huis flink kan oplopen en we meer last krijgen van insecten. Daarom is goede raamdecoratie een uitstekende oplossing om het in de zomer koel te houden in huis en zorgeloos te kunnen genieten. In deze blog vertellen we je meer over zonwerende opties!

Zonwerende gordijnen

Laat de zomerse warmte buiten met zonwerende gordijnen. Hoe dichter de stof, hoe beter deze de warmte tegenhoudt. Of combineer meerdere lagen zoals inbetweens en overgordijnen of inbetweens en zonwering voor warmteregulering. Zo is jouw huis in de zomer een oase van verkoeling en comfort. Speciaal ontworpen voor de zomer zijn NL Label Sun Block gordijnen, voorzien van een speciale metallic coating. Deze coating weerkaatst het zonlicht, waardoor schittering en oververhitting in huis worden verminderd. Hiermee blokkeer je maar liefst 60% van het zonlicht! Bovendien beschermen ze je meubels tegen verkleuring. Een ideale oplossing!

houd insecten buiten

Geen zorgen meer over vervelende insecten die je zomerplezier verstoren. Met onze horren kun je volop genieten van een heerlijke zomer, zonder dat je huis wordt overvallen door insecten. Het is dé musthave van deze zomer. Dankzij de horren houd je moeiteloos de insecten buiten, terwijl je geniet van een verfrissend briesje dat door de ramen en deuren waait. Maak je klaar om optimaal te ontspannen en te genieten van de zomerse dagen, terwijl onze horren je een zorgeloze en insectvrije omgeving bieden.

De juiste zonwering voor de slaapkamer

Een goede nachtrust is belangrijk. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw slaapkamer in de zomer niet te warm wordt. Met de juiste binnenzonwering kun je al grote voordelen behalen! Onze binnenzonwering is verkrijgbaar in verschillende transparanties, waaronder verduisterende rol- of plisségordijnen waarmee je het licht en warmte overdag buiten kunt houden en ’s nachts een donkere en rustgevende omgeving creëert waarin je heerlijk kunt slapen. Combineer de zonwering met stijlvolle gordijnen om een warme en gezellige sfeer te creëren waarin je je volledig kunt terugtrekken en optimaal kunt genieten van je rustmomenten.

Je kunt ook kiezen voor onze innovatieve Duette® Shades, die zorgen voor uitstekende isolatie dankzij de speciale honingraatstructuur met stilstaande lucht. Dit vormt als het ware een barrière tussen binnen en buiten. Ontdek de perfecte binnenzonwering van NL Label voor jouw slaapkamer.

Gemak in jouw handen

Wist je dat je jouw huis comfortabeler, veiliger en energiezuiniger kunt maken door slimme bediening? Met de elektrische raamdecoratie van Bliss® Motorisation wordt jouw leven in huis aangenamer. Met een afstandsbediening, app of via je Smart Home systeem kun je eenvoudig je raambekleding openen of sluiten, zelfs op afstand. Door automatisch gordijnen en zonwering te sluiten wanneer je niet thuis bent, behoud je de perfecte temperatuur in huis. Naast het praktische aspect is elektrische raamdecoratie ook veilig: er zijn geen koorden waardoor huisdieren en kinderen niet verstrikt kunnen raken. Kom langs bij jouw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie.


Vragen? We helpen je graag!

Onze dealers adviseren je graag over de collectie en vertellen je meer over de bijzondere eigenschappen en voordelen van raamdecoratie. Zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt via de dealerlocator.