Raam
26 mei, 2023

Lente en licht in huis

Lente en licht in huis

Alvast een tip voor het toepassen van kleuren in huis: pas als leidraad de 60-30-10 regel toe. De basiskleur bepaalt hierbij 60 procent van je interieur. Kies daarna een kleur die je voor 30 procent laat terugkomen en maak het af met kleuraccenten die 10 procent van de ruimte innemen. Zo blijft je kleurbasis altijd rustig.

Licht in huis

Mooi lichtinval kan een grote impact hebben op de sfeer van een ruimte. Met de juiste raamdecoratie kun je het zonlicht perfect filteren en afstemmen op jouw woonwens. Bijvoorbeeld met horizontale jaloezieën of Plissé Shades. Door de lamellen van horizontale jaloezieën of te kantelen, laat je het licht gefilterd binnen creëer je een prachtig lichtspel op de muren en de vloer. En ben je fan van de uitstraling van horizontale jaloezieën, maar ook van een wijds uitzicht? Ga dan voor de lamellen van NL Label. Deze lamellen schuiven over elkaar heen, waardoor je extra veel tussenruimte krijgt om naar buiten te kijken en licht binnen te laten.

Kleurrijke lente accessoires voor 2023

De lente van 2023 staat in het teken van een fris, vrolijke interieur! We weten nu dat kleur en licht een positief effect hebben op je humeur en de sfeer in huis. En je kunt hier perfect mee spelen! Ook de wooncollecties zitten dit seizoen bomvol kleur. Geef je huis een vrolijke boost met kleurrijke accenten zoals bloemenprints en streepjes in een bonte verzameling van paars, geel of oranje. En het fijne is: pas je dit toe in je accessoires dan kun je dit eenvoudig wisselen en vervangen het komende seizoen. Zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt via de dealerlocator.