Raam
23 juni, 2023

Slim de zomer in!

Slim de zomer in!

Zomer, de tijd van het jaar waarin alles net wat makkelijker gaat. Het weer is aangenaam en je hebt meer energie om dingen aan te pakken. Waarom dan niet meteen een nieuwe look voor je huis? De zomer is namelijk het ideale seizoen voor een make-over! De droge en zonnige dagen zijn perfect voor het leggen van een nieuwe vloer of het verven van je muren. In deze blog vertellen we meer over slimme zomerproducten voor je huis.


De zomer is de ideale periode voor je verbouwing

Ben jij toe aan een nieuwe look voor je interieur? Dan is de zomer de perfecte tijd om aan de slag te gaan! Op droge dagen plaats je je meubels buiten zodat je ruimte hebt om je nieuwe vloer te leggen, en verf op de wanden droogt lekker snel. Bovendien heb je geen last van vuil dat je meeneemt van buiten op je net gelegde vloer.


Houd insecten buiten

Wat kunnen we genieten van een tropische zomerdag. Er is echter één ding waar we het niet zo op hebben: insecten die je huis binnendringen. En laat het nu zo zijn dat de insectenpopulatie flink toeneemt na een zachte winter. Veel insecten overleven deze warme maanden. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor: horren! Het is dé musthave van deze zomer. In ons assortiment vind je horren van NL Label. Zo geniet je van een frisse bries zonder ongewenste gasten. Dus laat die ramen en deuren maar openstaan, zonder je zorgen te maken over vervelende beestjes of pollen in huis.

Zonwerende raamdecoratie

Stel je voor: je ligt heerlijk op de bank te ontspannen terwijl de zonnestralen gedimd door het raam naar binnen schijnen. Je wilt echter niet dat het te warm wordt in huis, of dat de zon direct op je beeldscherm schijnt. Goede zonwering kun je geheel aanpassen naar jouw wensen door lamellen te kantelen of de raamdecoratie op gepaste hoogte te sluiten. Daarnaast is er raamdecoratie die extra functioneel is in de zomer, zoals gordijnen van NL Label. Deze innovatieve gordijnen zijn voorzien van een speciale metallic coating die het zonlicht reflecteert en zo schittering en oververhitting in huis tegengaan. De gordijnen houden het zonlicht tot wel 60% tegen. Zo blijft jouw interieur koel en stijlvol.

Kleurrijke lente accessoires voor 2023

Ook voor zonwering zijn er zonnige innovaties: Duette® Shades zorgen voor een goede isolatie in huis vanwege de speciale honingraatstructuur met hierin stilstaande lucht. Dit vormt als het ware een schild tussen binnen en buiten. Wil je meer weten over isolerende raamdecoratie? Zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt via de dealerlocator.