Raam
16 november, 2022

Kies voor het gemak van automatische raambekleding

Kies voor het gemak van automatische raambekleding

Wist je dat door je huis slim in te richten je comfortabeler, veiliger en energiezuiniger kunt wonen? Door te kiezen voor elektrische raamdecoratie van Bliss Motorisation maak je jouw leven in huis een stuk aangenamer. Met de afstandsbediening, app of via je Smart Home doe je jouw raambekleding eenvoudig vanaf een afstand open en dicht zodat jij meer vrijheid hebt om je te concentreren op de belangrijkere dingen in je leven.

Optimaal comfort en gebruiksgemak

Slimme raamdecoratie maakt het leven comfortabeler. Met slechts één druk op de knop beweegt de raamdecoratie mee op het ritme van het dagelijks leven. De gebruiksvriendelijke Bliss app op je smartphone is ontworpen om je raamdecoratie gemakkelijk, slim en intuïtief te bedienen. Met enkele klikken maak je eenvoudig scenes aan die de raamdecoratie in de gewenste positie zet, aansluitend op het moment van de dag. Sla vervolgens de gewenste settings op in je account en deel deze zodat alle huisgenoten hiervan gebruik kunnen maken. Gebruik je liever de afstandsbediening? Dat kan natuurlijk ook! De accu van de afstandsbediening laadt ongeveer helemaal op in 4 uur tijd en gaat 3 tot 6 maanden mee.

Door je raamdecoratie automatisch te sluiten op de momenten dat je van huis bent, lijkt jouw woning altijd bewoond. Zelfs als je met vakantie bent! Hierdoor wordt het minder aantrekkelijk voor eventuele inbrekers. Daarnaast heeft Bliss geen koorden, waardoor huisdieren en kinderen niet verstrikt kunnen raken.

energie besparen met slimme raamdecoratie

Raamdecoratie heeft invloed op het binnenklimaat. Door de isolerende werking draagt raamdecoratie bij aan energiebesparing. In de zomer blijft de warmte buiten, en in de winter verlies je geen warmte. Slimme raamdecoratie past zich automatisch aan door invloeden van temperatuur en lichtintensiteit. Dit resulteert in energiebesparing en een lagere energierekening

Maak je huis intelligent

Elektrische raamdecoratie is niet alleen een leuke gadget, het is ook superhandig voor veel of moeilijk bereikbare ramen in huis. Zelfs de hoogste dakramen kunnen moeiteloos worden bediend. Zo hoef je nooit meer te klimmen en klauteren om je raamdecoratie te openen of sluiten.

Bliss maakt gemotoriseerde raamdecoratie betaalbaar, zodat iedereen kan genieten van de luxe en het ultieme gemak van automatische bediening. Bliss Motorisation is beschikbaar voor rolgordijnen, Plissé en Duettes, horizontale jaloezieën en multishades. Onze stijlvolle collecties bestaan uit een scala aan verschillende kleuren en stoftypen. Variërend van hedendaagse tot klassieke kleuren en stoffen maken het mogelijk om je raamdecoratie volledig te integreren in je eigen woonstijl. Zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt via de dealerlocator.