AANDACHT VOOR MOOI WONEN

Aandacht voor mooi wonen

De laatste trends voor vloer en raam vind je in de NL Label collectie.

Ontdek meer

Aandacht voor mooi wonen

De laatste trends voor vloer en raam vind je in de NL Label collectie.

Ontdek meer

Ontdek de binnenzonwering van nl label

De NL Label binnenzonwering collectie bestaat uit Duette® Shades, Plissé Shades, Multishades, rolgordijnen, Silhouette Shades, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën (van hout en aluminium) en verticale jaloezieën. Met binnenzonwering regel je de door jou gewenste lichtinval en verfraai je iedere kamer in huis. In de collectie van NL Label vind je een breed aanbod aan materialen, kleuren en stijlen.

Of je nu een grote raampartij hebt, een draai-kiepraam of een raam met een bijzondere vorm als rond of driehoekig, in de NL Label collectie vind je voor elk raam een stijlvolle én praktische oplossing. Alle binnenzonwering van NL Label is leverbaar in verschillende materialen van stof tot metaal en hout en in diverse kleuren, prints en kwaliteiten. Voor elke ruimte in jouw huis is er geschikte raamdecoratie te vinden. Kom gerust eens langs bij een NL Label dealer voor advies én om onze uitgebreide collectie te bekijken.

nl label zonwering

NL LABEL HORIZONTALE JALOEZIeën

Horizontale jaloezieën zijn de klassieker op het gebied van raamdecoratie en bieden uitstekende lichtregulatie en privacy. De horizontale jaloezieën uit de NL Label collectie zijn verkrijgbaar verschillende tinten hout en diverse kleuren aluminium.

Meer info

nl label multishades

Multishades staan ook wel bekend als duo-rolgordijnen. Door de positie van de donkere banen van het rolgordijn kun je spelen met privacy en licht. Geniet van het daglicht of juist van optimale beschutting van de buitenwereld.

meer info

Nl label rolgordijnen

Of je nu kiest voor verduisterende rolgordijnen of juist een transparantie stof die het licht mooi filtert, de rolgordijnen uit de NL Label collectie zijn vanwege de grote variatie in stoffen, kleuren en dessins in elke ruimte in huis toe te passen.

meer info

NL LABEL VOUWGORDIJNEN

Met vouwgordijnen, ook wel blinds of Roman Shades genoemd, haal je stijlvolle zonwering in huis die tevens heel decoratief is. Er is keuze uit een veel stoffen en dessins en verschillende stofdikten waardoor de zonwering voor elke ruimte in huis geschikt is.

MEER INFO

NL LABEL VERTICALE JALOEZIEëN

Verticale jaloezieën zijn een stijlvolle oplossing voor grote raampartijen en schuifdeuren. Lamellen bieden een praktisch alternatief voor gordijnen en zorgen voor de perfecte lichtregulering en privacy. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en daardoor geschikt voor elke ruimte in huis.

Meer info

NL LABEL PLISSé SHADES

De Plissé Shades zijn verkrijgbaar in vier verschillende stofsoorten: transparant, lichtdoorlatend, semi transparant en dim out. Met de handige top-down-bottom-up bediening kun je met deze flexibele raamdecoratie perfect de lichtinval regelen in elke ruimte in huis.

meer info

NL LABEL DUETTE® SHADES

Duette® Shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie naast decoratief ook isolerend en geluiddempend.

meer info

NL LABEL CONFIGURATOR

ONTWERP JE EIGEN INTERIEUR

Wil je zien hoe je met onze producten een mooi interieur creëert? Met onze configurator ben jij de interieurstylist. Kijk welke vloer uit de NL Label collectie het best bij de door jou uitgekozen muurkleur past, kies er bijpassende raamdecoratie bij... Worden het horizontale jaloezieën of kies je toch voor plissé-gordijnen? In onze ruime collectie vind je voor elke woonsmaak de mooiste producten voor jouw interieur.

start de configurator