De mooiste PVC vloeren van Nederland

De mooiste binnenzonwering van Nederland

De laatste trends in binnenzonwering vind je in de NL Label collectie.

Ontdek meer

Ontdek de binnenzonwering van nl label

Met een uitgebreide collectie aan producten van NL Label vind je voor elke woonsmaak de mooiste binnenzonwering. De NL Label binnenzonwering collectie bestaat uit Duette® Shades, Plissé Shades, Multishades, rolgordijnen, Silhouette Shades, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën (van hout en aluminium) en verticale jaloezieën. Met binnenzonwering regel je de door jou gewenste lichtinval en verfraai je iedere kamer in huis. In de collectie van NL Label vind je een breed aanbod aan materialen, kleuren en stijlen.

Of je nu een grote raampartij hebt, een draai-kiepraam of raam met een bijzondere vorm als rond of driehoekig, in de NL Label collectie vind je voor elk raam een stijlvolle en praktische oplossing. Alle binnenzonwering van NL Label is leverbaar in verschillende materialen van stof tot metaal, hout en diverse kleuren, prints en kwaliteiten. Voor elke ruimte in jouw huis is er een geschikte raamdecoratie te vinden. Kom gerust langs bij een NL Label dealer voor advies en om onze uitgebreide collectie te bekijken.


nl label zonwering

NL LABEL HORIZONTALE JALOEZIeën

Horizontale jaloezieën zijn de klassieker op het gebied van raamdecoratie en bieden uitstekende lichtregulatie en privacy. De horizontale jaloezieën uit de NL Label collectie zijn verkrijgbaar verschillende tinten hout en diverse kleuren aluminium.

Meer info

nl label multishades

Multishades staan ook wel bekend als duo-rolgordijnen. Door de positie van de donkere banen van het rolgordijn kun je spelen met privacy en licht. Geniet van het daglicht of juist van optimale beschutting van de buitenwereld.

meer info

Nl label rolgordijnen

Of je nu kiest voor verduisterende rolgordijnen of juist een transparantie stof die het licht mooi filtert, de rolgordijnen uit de NL Label collectie zijn vanwege de grote variatie in stoffen, kleuren en dessins in elke ruimte in huis toe te passen.

meer info

NL LABEL VOUWGORDIJNEN

Met vouwgordijnen, ook wel blinds of Roman Shades genoemd, haal je stijlvolle zonwering in huis die tevens heel decoratief is. Er is keuze uit een veel stoffen en dessins en verschillende stofdikten waardoor de zonwering voor elke ruimte in huis geschikt is.

MEER INFO

NL LABEL VERTICALE JALOEZIEëN

Verticale jaloezieën zijn een stijlvolle oplossing voor grote raampartijen en schuifdeuren. Lamellen bieden een praktisch alternatief voor gordijnen en zorgen voor de perfecte lichtregulering en privacy. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en daardoor geschikt voor elke ruimte in huis.

Meer info

NL LABEL PLISSé SHADES

De Plissé Shades zijn verkrijgbaar in vier verschillende stofsoorten: transparant, lichtdoorlatend, semi transparant en dim out. Met de handige top-down-bottom-up bediening kun je met deze flexibele raamdecoratie perfect de lichtinval regelen in elke ruimte in huis.

meer info

NL LABEL DUETTE® SHADES

Duette® Shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie naast decoratief ook isolerend en geluiddempend.

meer info

Makkelijk, snel en ideaal: elektrische bediening van Bliss Motorisation

Wist je dat door je huis slim in te richten je comfortabeler, veiliger en energiezuiniger kunt wonen? Door te kiezen voor elektrische raamdecoratie van Bliss® Motorisation maak je jouw leven in huis een stuk aangenamer. Met de afstandsbediening, app of via je Smart Home doe je jouw raambekleding eenvoudig vanaf afstand open of dicht. Door gordijnen en zonwering automatisch te sluiten op de momenten dat je van huis bent, lijkt jouw woning altijd bewoond. Behalve praktisch is de elektrische raamdecoratie ook veilig: er zijn geen koorden, waardoor huisdieren en kinderen niet verstrikt kunnen raken.

Bliss maakt gemotoriseerde raamdecoratie betaalbaar, zodat iedereen kan genieten van de luxe en het ultieme gemak van automatische bediening. Bliss® Motorisation is beschikbaar voor rolgordijnen, Plissé en Duettes, horizontale jaloezieën en multishades. Kom langs bij jouw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie.