AANDACHT VOOR MOOI WONEN

Ontdek de NL Label woontrends

De laatste trends voor vloer en raam vind je in de NL Label collectie.

Ontdek meer

De nl label woontrends

Van stoer tot chique en van modern tot basic. Met de zorgvuldig geselecteerde producten uit NL Label collectie kun je alle kanten op. Kies voor een een kleurrijke stijl of hou je het bij ingetogen grijs? Laat je inspireren door de woontrends die we speciaal voor jou samenstelden met producten uit onze collectie.

NL Label woontrends

earth

De warme uitstraling van bruin maakt een ruimte intiem en laat deze vertrouwd aanvoelen. Bruin werkt kalmerend vanwege zijn directe verbinding met de natuur. Het doet denken aan zand, aarde en natuurlijk hout.

Meer info

groene oase

De kleur groen associëren we met natuur, rust en harmonie. Fijn dat de kleur één van de grootste interieurtrends van het jaar vormt.

meer info

wabi sabi

Wabi Sabi gaat over weglaten. Een bescheiden en sober leven. Deze Japanse levensfilosofie dringt door tot de levensstijl van Japanners en komt terug in alles: de manier van leven, interieur, kunst, eten en literatuur.

Meer info

eenvoud

Eenvoud maakt simpel, ongecompliceerd. We dompelen ons graag onder in subtiele, rustige kleuren zoals grijs, naturel, wit en pastelkleuren. Door kleuren en structuren eenvoudig te houden, heb je meer oog voor de schoonheid van de natuur.

meer info

rond & roze

Roze verveelt nooit. Je kan er namelijk alle kanten mee op. De kleur staat perfect in een chique hotellook met overdadig warme kleuren en veel goud, maar brengt ook evenwicht naast kalme kleuren en natuurlijke materialen.

Meer info

natuurlijk & puur

Met deze woontrend haal je een natuurlijk en puur strandgevoel in huis. De natuurlijke materialen geven je interieur een zomerse sfeer.

meer info

werelds & kleurrijk

Kenmerkend voor de wereldse woonstijl is de bonte mix van kleuren, gecombineerd met mooie natuurlijke materialen.

Meer info

modern & chique

Deze statige en elegante woonstijl is een mix van het klassieke van toen met het moderne van nu waarbij de combinatie van antieke en moderne items leidt tot een stijlvol geheel.

meer info

NL Label woontrends

stoer & industrieel

Aardse kleuren in combinatie met stoere materialen als staal, beton, steen en geleefd hout maken deze trend tot een industrieel geheel met een vintage tintje.

Meer info

basic & Scandinavisch

Lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen: een Scandinavisch interieur is een oase van rust én het is de perfecte woonstijl om je huis groter te laten lijken.

meer info