AANDACHT VOOR MOOI WONEN

Ontdek de NL Label woontrends

De laatste trends voor vloer en raam vind je in de NL Label collectie.

De nl label woontrends

Van stoer tot chique en van modern tot basic. Met de producten uit de NL Label collectie kun je alle kanten op. Kies voor een een kleurrijke stijl of hou je het bij ingetogen grijs? Laat je inspireren door de woontrends die we speciaal voor jou samenstelden met producten uit onze collectie.

NL Label woontrends

Stoer & Industrieel

Aardse kleuren in combinatie met stoere materialen als staal, beton, steen en geleefd hout maken deze trend tot een industrieel geheel. Kies bijvoorbeeld voor een betonlook vloer van pvc en houd de ruimte overzichtelijk en luchtig door voor een paar grote eyecatchers te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een stoere fabriekslamp, geleefde leren bank of houten eettafel met stalen onderstel. Om het geheel op te frissen voeg je bij deze woontrend plantengroen toe: plaats verschillende planten als de Monstera Deliciosa, vetplanten en cactussen in terracotta of betonnen potten voor een stoer effect.

Meer info

natuurlijk & puur

Lichte kleuren, ronde vormen en natuurlijke materialen: een natuurlijk en puur interieur geeft een gevoel van rust. Dat is thuiskomen! We zien veel lichtkleurige houtsoorten, steen, marmer en klei in dit interieur terug. Het kleurenpalet is warm met veelal naturel en aardetinten met af en toe een contrast. Ga voor zwart voor een wat stoerder geheel of zacht pastel voor een Scandinavische stijl.

meer info

Hotel Chic

Elke ochtend wakker worden in je eigen hotelkamer, dat willen we allemaal! De Hotel Chic trend is here to stay. In deze stijl zien we veel rijke kleuren en materialen. Denk aan donkere kleuren blauw, groen, oker en aubergine. Zachte, rijke stoffen als fluweel hebben de overhand en combineren goed met een weelderige print. Betreft accessoires doet goud het hier goed. Houd je niet van een donkere ruimte? Ga dan voor mooie wit- en champagnetinten in combinatie met goud. Je kunt deze kleuren bijvoorbeeld toepassen in het behang, het karpet, gordijnen en meubels.Wabi Sabi gaat over weglaten. Een bescheiden en sober leven. Deze Japanse levensfilosofie dringt door tot de levensstijl van Japanners en komt terug in alles: de manier van leven, interieur, kunst, eten en literatuur.

Meer info

modern

Dit interieur wordt gekenmerkt door rechte lijnen en eenvoud. Die vindt je in lichte kleuren zoals wit en pastels, maar ook in duidelijke functies van meubels. Die doen echter geen afbreuk aan comfort: een elementenbank of grote fauteuil in zachte materialen en de combinatie van vrolijke kleuren maken het interieur uitnodigend. Op de vloer benadrukt een strakke vinyl- of PVC betoonlook vloer of een Hongaarse Punt vloer een rustige basis. Dit interieur leent zich uitstekend om te experimenteren met kleur en materialen en ieder seizoen te wisselen!

meer info