AANDACHT VOOR MOOI WONEN

Woontrend
Hotel Chic

Elke ochtend wakker worden in je eigen hotelkamer.

ontdek meer

Woontrend
Hotel Chic

Elke ochtend wakker worden in je eigen hotelkamer.

Ontdek meer

Hotel Chic

Elke ochtend wakker worden in je eigen hotelkamer, dat willen we allemaal! De Hotel Chic trend is here to stay. In deze stijl zien we veel rijke kleuren en materialen. Denk aan donkere kleuren blauw, groen, oker en aubergine. Zachte, rijke stoffen als fluweel hebben de overhand en combineren goed met een weelderige print. Betreft accessoires doet goud het hier goed. Houd je niet van een donkere ruimte? Ga dan voor mooie wit- en champagnetinten in combinatie met goud. Je kunt deze kleuren bijvoorbeeld toepassen in het behang, het karpet, gordijnen en meubels.

NL label woontrend

Kleuren & Materialen

Mooie, verduisterende of dubbele gordijnen geven een rijke uitstraling aan het interieur. Ook behang zorgt voor een sfeervolle basis. Ga voor een uitgesproken print of een subtiel behang waardoor de meubels en accessoires meer aandacht krijgen. Op de vloer zien we glanzende vloerkleden of karpetten in combinatie met een houten vloer.

laat je inspireren
Accessoires & Styling

Goudkleurig messing blijft enorm populair en doet deze stijl echt eer aan. Bijvoorbeeld in bijzettafel, lampen, accessoires en gordijnrails. Ook grote glazen vazen met kleurrijke bloemen, kandelaren en veel kussens zien we in de Hotel Chic trend.

Laat je inspireren

Ontdek de trends

Stoer & Industrieel

Hotel Chic

modern

Wat is jouw stijl?