AANDACHT VOOR MOOI WONEN

Woontrend
earth

Het rustgevende effect van aardetinten.

ontdek meer

Woontrend
groene oase

Het kalmerende effect van groen.

Ontdek meer

Earth

De warme uitstraling van bruin maakt een ruimte intiem en laat deze vertrouwd aanvoelen. Bruin werkt kalmerend vanwege zijn directe verbinding met de natuur. Het doet denken aan zand, aarde en natuurlijk hout. Een goede kleur voor het maken van je eigen cocon, waar je je comfortabel en veilig kunt terugtrekken. De kleur maakt gelukkig een revival, om twee redenen: de vraag naar duurzame materialen én de terugkerende 70’s trend! Lees op deze pagina meer over de trendkleur.

NL label woontrend

Kleuren & Materialen

Bruin kun je er in een groep kleuren goed bij hebben. Het verbindt andere kleuren en zorgt voor harmonie in het interieur. Bruin laat andere kleuren stralen en het beste uit zichzelf halen. Combineer een beige tint met wit en licht hout als bamboe en rotan en sisal, of ga voor een ton-sur-ton bruin interieur. Welke stijl je ook kiest, de aardetinten doen direct denken aan de natuur. Dat geeft rust.

Zelf aan de slag:

bekijk de roomplanner

Ontdek de trends

Groene oase

rond & roze

wabi sabi

earth

Wat is jouw stijl?

Nl label configurator

Ontwerp je eigen interieur

Wil je zien hoe je met onze producten een mooi interieur creëert? Met onze configurator ben jij de interieurstylist. Kijk welke vloer uit de NL Label collectie het best bij de door jou uitgekozen muurkleur past, kies er bijpassende raamdecoratie bij... Worden het horizontale jaloezieën of kies je toch voor plissé-gordijnen? In onze ruime collectie vind je voor elke woonsmaak de mooiste producten voor jouw interieur.

Start de configurator