AANDACHT VOOR MOOI WONEN

Woontrend
eenvoud

De eenvoud der dingen.

Ontdek meer

Woontrend
rond & roze

Rond verbindt.

ontdek meer

Eenvoud

Eenvoud maakt simpel, ongecompliceerd. We dompelen ons graag onder in subtiele, rustige kleuren zoals grijs, naturel, wit en pastelkleuren. Door kleuren en structuren eenvoudig te houden, heb je meer oog voor de schoonheid van de natuur. Wit doet het daarom altijd goed. Het maakt de ruimte bovendien ruimtelijker. Warm zonlicht laat een eenvoudige ruimte extra stralen. Laat veel natuurlijk licht binnen, bijvoorbeeld met mooie inbetweens of regel de lichtinval met plissé shades of horizontale jaloezieën.

NL label woontrend

Kleuren & Materialen

We worden blij van frisse pastels. Vrolijk, maar de kleuren leiden niet af. Eén van onze favoriete kleuren is de kleur van het jaar: tranquil dawn. Deze kleur met een rustige uitstraling ligt in het midden tussen groen, blauw en grijs. Hoewel de kleur in verschillende kleurpaletten past en subtiel verandert met nieuwe combinaties, vinden wij hem goed matchen met rustige kleuren als zand, grijs en spiced honey. Ook mooi in combinatie met goud en marmer, die de stijl een wat meer chique uitstraling geven.

Zelf aan de slag:

bekijk de roomplanner

ontdek de trends

rond & roze

earth

Groene oase

eenvoud

Wat is jouw stijl?

Nl label configurator

Ontwerp je eigen interieur

Wil je zien hoe je met onze producten een mooi interieur creëert? Met onze configurator ben jij de interieurstylist. Kijk welke vloer uit de NL Label collectie het best bij de door jou uitgekozen muurkleur past, kies er bijpassende raamdecoratie bij... Worden het horizontale jaloezieën of kies je toch voor plissé-gordijnen? In onze ruime collectie vind je voor elke woonsmaak de mooiste producten voor jouw interieur.

Start de configurator