AANDACHT VOOR MOOI WONEN

Woontrend
groene oase

Het kalmerende effect van groen.

Ontdek meer

Woontrend
earth

Het rustgevende effect van aardetinten.

ontdek meer

Groene Oase

De kleur groen associëren we met natuur, rust en harmonie. Fijn dat de kleur één van de grootste interieurtrends van het jaar vormt. Een ideale kleur voor in de slaapkamer of rond de eettafel. Word ook zen met een groen interieur.

NL label woontrend

Kleuren & Materialen

Groen is op verschillende manieren in je interieur aan te brengen. Middels sfeervolle planten, maar ook verschillende groentinten in het interieur. Terwijl pastelgroen kalmerend werkt vanwege zijn frisse gewaarwording, doen donkere groentinten als mos- en legergroen meer aan de natuur denken. De kleur combineert dan ook prachtig met warme aardetinten, blauw, okergeel en oranje.

Zelf aan de slag:

bekijk de roomplanner

ontdek de trends

eenvoud

wabi sabi

earth

Groene oase

Wat is jouw stijl?

Nl label configurator

Ontwerp je eigen interieur

Wil je zien hoe je met onze producten een mooi interieur creëert? Met onze configurator ben jij de interieurstylist. Kijk welke vloer uit de NL Label collectie het best bij de door jou uitgekozen muurkleur past, kies er bijpassende raamdecoratie bij... Worden het horizontale jaloezieën of kies je toch voor plissé-gordijnen? In onze ruime collectie vind je voor elke woonsmaak de mooiste producten voor jouw interieur.

Start de configurator