AANDACHT VOOR MOOI WONEN

Woontrend modern

Rechte lijnen en eenvoud.

ontdek meer

Woontrend modern

Rechte lijnen en eenvoud.

Ontdek meer

Modern

Dit interieur wordt gekenmerkt door rechte lijnen en eenvoud. Die vindt je in lichte kleuren zoals wit en pastels, maar ook in duidelijke functies van meubels. Die doen echter geen afbreuk aan comfort: een elementenbank of grote fauteuil in zachte materialen en de combinatie van vrolijke kleuren maken het interieur uitnodigend. Op de vloer benadrukt een strakke vinyl- of PVC betoonlook vloer of een Hongaarse Punt vloer een rustige basis. Dit interieur leent zich uitstekend om te experimenteren met kleur en materialen en ieder seizoen te wisselen!

NL label woontrend

Kleuren & Materialen

Wittinten en pastels doen het in dit interieur goed, vaak in eenzelfde kleurenpalet of ton-sur-ton gebruikt. Ter contrast kun je zwart of grijs toevoegen en een lichte houtkleur maakt de stijl wat levendiger.

laat je inspireren
Accessoires & Styling

Mooie details, veel glas en ronde vormen als tegenhanger van rechte lijnen. Wil je deze geheel doorbreken, leg dan een vloerkleed in organische vorm neer of maak een verf- of behangcirkel op de wand. Goud en marmer geven de stijl een chique uitstraling.

Laat je inspireren

Ontdek de trends

Stoer & Industrieel

Hotel Chic

modern

Wat is jouw stijl?