AANDACHT VOOR MOOI WONEN

Woontrend
natuurlijk
& puur

Lichte kleuren, ronde vormen en natuurlijke materialen.

ontdek meer

Woontrend
natuurlijk
& puur

Lichte kleuren, ronde vormen en natuurlijke materialen.

Ontdek meer

Natuurlijk & puur

Lichte kleuren, ronde vormen en natuurlijke materialen: een natuurlijk en puur interieur geeft een gevoel van rust. Dat is thuiskomen! We zien veel lichtkleurige houtsoorten, steen, marmer en klei in dit interieur terug. Het kleurenpalet is warm met veelal naturel en aardetinten met af en toe een contrast. Ga voor zwart voor een wat stoerder geheel of zacht pastel voor een Scandinavische stijl. Met deze woontrend haal je een natuurlijk en puur strandgevoel in huis. De natuurlijke materialen, natureltinten, aangevuld met pastellen, bloemen en (zee)blauw geven je interieur een zomerse sfeer. Met een zachte bank vol kussens, een houten eettafel, ronde vormen en zachte stoffen met fijne patronen creëer je een luchtige, ontspannen sfeer. Met deze stijl is het altijd zomer in huis!NL label woontrend

Kleuren & Materialen

Hout, marmer, leer: natuurlijke materialen zijn het geheim van een rustgevend huis. Deze materialen combineren eigenlijk altijd goed en zorgen in veel gevallen voor een chique toevoeging. Grote meubels als een grote opbergkast, lang dressoir en een grote elementenbank geven door het centreren op één plek en hun eenvoud een ruimtelijk effect. Het kleurenpalet van de woontrend natuurlijk & puur bestaat uit wit, crème, beige, bruin en grijs. Maar ook stoere blauwe tinten en verschillende soorten hout geven kleur aan deze trend. Kies daarbij voor natuurlijke materialen als steigerhout, riet, rotan, wol, katoen en linnen.

bloemen
Accessoires & Styling

De natuurlijke stijl is vrij ingetogen, met grote meubels in rustige tinten. Vul deze aan met grote statements zoals een zacht rond karpet, een groot schilderij aan de muur of een mooi uitgesproken behang in natuurlijke print. Met de accessoires kun je gerust combineren: door het lichte kleurgebruik wordt het niet snel te druk. Vul een groep vazen met natuurlijke takken en droogbloemen en plaats kunstobjecten van klei, mooie schalen en rieten accessoires. Met spiegels lijkt de ruimte groter en ronde vormen geven een speels effect. Door structuren en patronen af te wisselen, ontstaat er een stijlvol geheel. Door te kiezen voor meubels in natuurlijke materialen en stoffen creëer je een knus gevoel. Ook decoratieve accessoires van riet en rotan geven een natuurlijk & puur interieur een fijne, strandsfeer. Vrolijk gekleurde bloemen maken het plaatje compleet.

Laat je inspireren

Ontdek de trends

Stoer & Industrieel

Hotel Chic

modern

Wat is jouw stijl?