AANDACHT VOOR MOOI WONEN

Woontrend
wabi sabi

De schoonheid van imperfectie.

Ontdek meer

Woontrend
rond & roze

Rond verbindt.

ontdek meer

wabi sabi

Wabi Sabi gaat over weglaten. Een bescheiden en sober leven. Deze Japanse levensfilosofie dringt door tot de levensstijl van Japanners en komt terug in alles: de manier van leven, interieur, kunst, eten en literatuur. Een imperfect interieur staat voor asymmetrisch, sobere kleuren, de kracht van de natuur en verschillende structuren en vormen. Niets hoeft perfect te zijn, en dat geeft rust.

NL label woontrend

Kleuren & Materialen

Producten die uit de natuur komen geven een bepaalde rust. Ze zijn er altijd geweest. Katoen, linnen, wol, beton en hout zijn bijvoorbeeld echte wabi sabi materialen. Ook onbewerkte metalen en koper dat uiteindelijk roest worden steeds mooier. Grijs beton, onbewerkt hout, ruw steen en spannend marmer. Kies voor bijpassende kleuren antraciet, zwart en groen voor een stoer interieur. Of ga voor een wat meer verfijnde uitstraling in combinatie met goud, bruin, wit en terra.

Zelf aan de slag:

bekijk de roomplanner

ontdek de trends

earth

Groene oase

eenvoud

wabi sabi

Wat is jouw stijl?

Nl label configurator

Ontwerp je eigen interieur

Wil je zien hoe je met onze producten een mooi interieur creëert? Met onze configurator ben jij de interieurstylist. Kijk welke vloer uit de NL Label collectie het best bij de door jou uitgekozen muurkleur past, kies er bijpassende raamdecoratie bij... Worden het horizontale jaloezieën of kies je toch voor plissé-gordijnen? In onze ruime collectie vind je voor elke woonsmaak de mooiste producten voor jouw interieur.

Start de configurator