AANDACHT VOOR MOOI WONEN

Aandacht voor mooi wonen

De laatste trends voor vloer en raam vind je in de NL Label collectie.

Ontdek meer

Aandacht voor mooi wonen

De laatste trends voor vloer en raam vind je in de NL Label collectie.

Ontdek meer

Ontdek de vouwgordijnen van NL Label

Of je nu een klassiek, landelijk, minimalistisch, botanisch of juist een industrieel interieur hebt: vouwgordijnen passen altijd. Het grote voordeel van vouwgordijnen: het licht wordt er prachtig door gefilterd. Je kunt kiezen voor een semi-transparante stof die licht doorlaat en een dim-out/light filtering stof die zorgt voor een subtiele lichtinval. Prachtig voor de woonkamer, waar je wilt genieten van daglicht én privacy. En ook een verduisterende stof is mogelijk, handig voor op de slaapkamer waar het donker moet zijn.

Wil je een vouwgordijn voor één groot raam of juist voor een kleur raam. Met vouwgordijnen kun je qua afmetingen alle kanten op. We maken de vouwgordijnen voor je op maat, dus welke maat je raam ook heeft, we bieden je áltijd een passende oplossing. Een ander voordeel van het feit dat we de vouwgordijnen voor je op maat maken is dat je naast de keuze voor een stof ook keuze hebt uit een verschillende kleuren latjes, baleinen, soorten bediening (ook top-down/bottom-up!) en meer. Zo kun je het vouwgordijn helemaal naar wens samenstellen.

ontdek de Nl label collecties

NL LABEL CONFIGURATOR

ONTWERP JE EIGEN INTERIEUR

Wil je zien hoe je met onze producten een mooi interieur creëert? Met onze configurator ben jij de interieurstylist. Kijk welke vloer uit de NL Label collectie het best bij de door jou uitgekozen muurkleur past, kies er bijpassende raamdecoratie bij... Worden het horizontale jaloezieën of kies je toch voor plissé-gordijnen? In onze ruime collectie vind je voor elke woonsmaak de mooiste producten voor jouw interieur.

start de configurator